Видео галерија

  

Музика и деца - Вера Миланковић и Бојана Несторовић

Н1 - Емисија Нови дан, Чаробна фрула Коларац

Концерт полазника школе клавира и младих пијаниста, Коларац

Чаробна фрула – концерт

Мала школа бонтона - како се слуша концерт, велика дворана Коларчеве Задужбине 24.11.2018.

Емисија свитање - ТВ Пинк

Чаробна фрула музичка радионица