КОНЦЕРТИ ЗА ДЕЦУ

Да ли сте знали да дете може да свира, иако не зна да чита и пише? 
Да са 5 година може да наступи у Великој дворани Коларчеве Задужбине? 
Покаже своје мало умеће и подстакне самопоуздање? Ослободи се треме и превазиђе страх од наступа?
 
Управо то се дешава на нашим концертима које организујемо сваке године за децу од 3 до 14 година! И то баш увек по нашем избору у најлепшој сали Коларца!
 
Концерти за децу одржавају се углавном у децембру и јуну месецу и представљају део онога што целокупан тим Чаробне фруле, вредно и предано ради са децом током целе школске године. На концертима наступају млади солисти - пијанисти, флаутисти, гитаристи, виолинисти! 
Сви они са великим трудом и радом вежбају своје композиције, омиљене мелодије и једва чекају да одсвирају пред мамом, татом, баком, секом, деком!
 
А поред наших солиста талентованих малишана, наступају и сва деца која похађају музичку радионицу у вртићима, на Коларцу и на Сењаку.
Програми концерата за децу који се базирају на песмама, музичим играма, тематски су врло богати са прегршт различитих песмица по карактеру, тексту, мелодији, ритму. Хорско певање са пуно искрених дечјих емоција, буди у публици најлепше емоције и радост!  Сваке године, на нашим концертима можете чути песме Драгана Лаковића, Миње Суботе, али и најновије песме домаћих српских композитора попут Вере Миланковић и Боре Мајданца. Зашто су концерти важни за децу?
 
Зато што кроз њих ради се на развоју  : 
- музичких способности 
- тимског духа код деце
- развоју вокалних способности 
- подстицању маште и креативности
- стицању самопоуздања 
- исказивању емоција
 
ЈЕР МУЗИКА ИМА МОЋ ДА ОБЛИКУЈЕ КАРАКТЕР!