O nama

Umetničko obrazovanje „Čarobna frula“ osnovano je 2016. godine, u Kolarčevoj zadužbini, u Beogradu, sa ciljem približavanja muzike deci i mladima kroz igru i savremene metode učenja.

Osnivač je Bojana Gavrilović Nestorović, master muzikolog i kulturolog.

Naša škola namenjena je svima – deci koja imaju talenta, ali i onoj koja talente u muzici ne ispoljavaju. Muzička darovitost se najranije ispoljava od svih darovitosti i ako se prepozna, svako dete može razviti svoj talenat.

Pažljivo osmišljen, jedinstven plan i program našeg muzičkog obrazovanja, omogući će svakom detetu da se upozna sa muzičkom umetnošću, kroz igru, bez nametanja i moranja. Kroz podsticanje i negovanje pravilnog pevanja, kod svakog deteta može se razviti sluh. Ujedno, rad na ritmu kroz muzičko – didaktičke igre, doprineće razvoju motorike. Naš cilj je da svako dete poželi da se bavi muzikom, bilo na profesionalan, bilo na amaterski način."

Oblasti kojima se bavimo:

Danas, umetničko obrazovanje “Čarobna frula” čini stručni tim sastavljen od muzičkih pedagoga, kompozitora, profesora instrumenata, dirigenta i psihologa muzike.

Misija i vizija

Misija

Vizija